Geborduurde namen, logo’s, slogans, badges en teksten vormen een zeer duurzame keuze voor op team- en bedrijfskleding. We borduren bovendien handdoeken, caps, mutsen, (sport)tassen en sjabrakken. Uw (bedrijfs)kleding of ander textiel laten borduren? We hanteren daarvoor 3 eenvoudige stappen:

  • Logo aanleveren
    U levert ons online uw logo, tekst of slogan aan, in het JPEG- of BMP-formaat. Dit kan via de contactpagina. Geef bovendien aan waar u het logo of de slogan op de kleding of het textiel wenst.
  • Borduren op de (bedrijfs)kleding
    Zodra we de bestanden ontvangen gaan we daar voor u mee aan de slag. We borduren het logo op de gewenste plaats op de kleding of het textiel.
  • Snelle verzending
    Nadat we uw logo, slogan of bedrijfsnaam op de kleding of het textiel hebben geborduurd maken we de verzending zo snel mogelijk in orde. Het resultaat is duurzame team- en bedrijfskleding, met de uitstraling die u voor ogen heeft.

We borduren met 4 Toyota SP9100-borduurmachines. Het zijn hoogwaardige machines, geschikt voor zowel zeer kleine borduursels als grotere logo’s en slogans tot maximaal 55 x 40 centimeter.

Badges en borduren op leer

Dankzij onze uitgebreide ervaring kunnen we borduren op tal van verschillende soorten textiel. Bovendien kunnen we met de professionele borduurmachines zelfs badges borduren, waarmee we uw logo of bedrijfsnaam aanbrengen op een speciale verstevigde stof. Een luxe uitstraling creëren? We borduren op leer, bijvoorbeeld op de bekleding van uw auto(’s).